" " Update cookies preferences

Jegyvásárlás és a stream felületre történő belépés

Válassza ki a megvásárolni kívánt jegyet, majd kattintson a linkjére. A jegyvásárlási oldalon meg tudja határozni, hogy hány darab jegyet szeretne vásárolni, illetve van lehetőség az alkotók támogatására is, tetszőlegesen meghatározott összeggel.

Kérjük, hogy amikor megadja a számlázáshoz szükséges adatait, az e-mail címet pontosan írja be, mert a stream felületre történő belépéshez a vásárláskor megadott e-mail címet regisztráljuk. A megadott e-mail címre kapja meg a jegyet és számlát, illetve ügyfélszolgálatunk erre az e-mail címre fog értesítést küldeni, ha a hozzáférése aktiválásra került.

A jegyvásárlás után érkezni fog egy e-mail az ticket@agyemantutpora.hu címről (tárgy: Tájékoztatjuk, hogy hozzáférését aktiváltuk), amelyben elküldjük azt a linket, ahol a filmet meg tudja tekinteni. Ha a vásárlástól számított 10 percen belül nem érkezik meg ez az üzenet, kérjük, ellenőrizze, hogy nem a SPAM mappába került-e. A küldött linken a filmet egy alkalommal tudja megnézni, előre, hátra tekerni nem lehet, csak megállítani. A megtekintési időkorlát 50 perc (a film hossza 29:40). Teljes képernyőre kapcsolni a jobb alsó sarokban lévő ikonnal lehet.

Amennyiben kérdése van, írj nekünk az

ugyfelszolgalat@agyemantutpora.hu

email címre.